1. Rekisteröidy > Aktivointi-ilmoitus lähtee sähköpostiisi.
    (Erittäin vahva suojaus: salasanassa vaaditaan vähintään 8 merkkiä, joista 2 erikoismerkkiä (symbolia), 2 isoa kirjainta, 2 numeroa)
  2. Aktivoi tunnuksesi omasta sähköpostistasi (tarkista roskaposti, johon aktivointiviesti voi helposti pujahtaa)
  3. Kirjaudu
  4. Mene haluamaasi päivään kalenterissa (+ luo tapahtuma) ja luo tapahtumailmoitus (Yleiset välilehti), valitse kategoria tapahtuman luonteen mukaan. Voit asettaa myös YouTube kanavasi lähetykset kalenteriin.
  5. Kalenteri välilehdellä aseta tapahtuman keston asetukset. Päivämäärä, alkuaika, lopetusaika. Voit ajastaa ajan yksittäiseksi tapahtumaksi, toistuvaksi päivittäin, viikottain, kuukausittain tai vuosittan. (Julkaisutila public näkyy kaikille, registered vain rekisteröityneille)
  6. Tallentaminen julkaisee ilmoituksen, voit myös perua muutokset.
  7. Kirjaudu ulos sivustolta päivityksen jälkeen.

Tietosuoja

Lomakkeen ilmoituksessa näkyy ilmoittajan nimi sekä yhteystieto. Rekisteröitymisen yhteydessä ilmoittajan nimi ja sähköposti tallentuu sivuston järjetelmään (tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, eikä käytetä kaupallisiin tarkoituksiin). Ylläpito poistaa tunnukset käyttäjän pyynnöstä sekä jos ilmoitus rikkoo Suomen lakia voidaan käyttäjän oikeudet ja tapahtuma poistaa kalenterista. Yli 12kk käyttämättä olleet tunnukset ja rekisteröintitiedot poistetaan järjestelmästä.

Käyttöehdot

kansallisromantikko.fi käyttäjä sitoutuu ehtoihin avatessaan sivun millä tahansa laitteella. Palvelun käyttäjä käyttää sivustoa omalla vastuullaan, eikä kansallisromantikko.fi ylläpito ole vastuussa siitä, mitä ja minkälaista sisältöä palvelussamme listatut YouTube-kanavat, verkkosivustot ja -mediat tuottavat. 

kansallisromantikko.fi ei ota vastuuta linkkien sisällöstä ja/tai palvelumme käyttäjän avaamasta sisällöstä. Vastuu Facebook kommenteista sekä tapahtumakalenterin ilmoituksista on luonnollisesti kommentin/ilmoituksen kirjoittajalla.

 

 

kansallisromantikko.fi © 2017 → | Sananvapauden puolella | kansallisromantikko@protonmail.com
Sivusto käyttää evästeitä. Sivuston ylläpito ei luovuta tietoja toisille osapuolille. Lisätietoa evästeistä tästä klikkaamalla (viestintävirasto.fi).