Video- ja radiokanavien lähetysajat sekä muut tapahtumat voit ilmoittaa ennakkoon kansallisromantikon tapahtumakalenterissa.
Ilmoituksen teko vie aikaasi muutaman minuutin.
Ilmoitat tapahtumasi tai video/radiolähetyksesi erittäin helposti.
Palvelu on maksuton.

Tapahtumakalenteri

Valtakunnallinen III. Hetki yhdessä piknik la 22.8.2020
lauantaina, 22. päivänä elokuuta 2020, 14.00 - 18.00
luoja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Yhteystieto Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tule mukaan omalla paikkakunnallasi. Valitse mukava piknik paikka ja toivota piknikläiset tervetulleeksi samaan kellon aikaan koko valtakunnan alueella. klo. 14:00-18:00.

 

Omat eväät ja retkialustat mukaan, yhdessäoloa ja vapaata seurustelua, omia ajavietto välineitä, esim. frisbee tai jalkapallo, musiikkia. Ota mukaan instrumenttisi tai vaikka koko bändi.

 

Mukana Helsinki, Pori... 

Helsinki Suomenlinna - tapaaminen Suomenlinnan K-kaupalla 13:30 - klo. 14:00-18:00 Uimarannan edustan suuri nurmialue.

Pori Kirjurinluoto - tapaaminen Kirjurinluodon leikkipuiston parkkialueella 13:45 - Klo. 14:00-18:00 Uimarannan edustan nurmialue.

Ilmoita tapaamis- ja retkipaikka: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Paikka Helsinki, Pori

ILMAINEN ILMOITUS PARISSA MINUUTISSA

Rekisteröitymällä kansallisromantikon tapahtumakalenterin käyttäjäksi voit lisätä kalenteriin ilmoituksia video- ja radiolähetysten ajankohdista, vaalitilaisuuksista, retkistä, juhlista, mielenilmaisuista tai muista tapahtumista. Ilmoituksen jättäminen on erittäin helppoa.

  1. Rekisteröidy > Aktivointi-ilmoitus lähtee sähköpostiisi.
  2. Aktivoi tunnukset käyttöön omasta sähköpostistasi. (tarkista roskaposti, johon aktivointiviesti voi helposti pujahtaa)
  3. Kirjaudu
  4. Mene haluamaasi päivään kalenterissa (+ luo tapahtuma) ja luo tapahtumailmoitus (Yleiset välilehti), valitse kategoria tapahtuman luonteen mukaan. Voit asettaa myös videolähetyksien ajankohdat sekä tarkat ajat kalenteriin.
  5. Kalenteri välilehdellä aseta tapahtuman keston asetukset. Päivämäärä, alkuaika, lopetusaika. Säännölliset videolähetykset voit asetella ennakkoon max. vuodeksi eteenpäin.
  6. Tallentaminen julkaisee ilmoituksen, voit myös perua muutokset.
  7. Kirjaudu ulos sivustolta päivityksen jälkeen.

Huomioithan, että ilmoituksessa mainittava yhteystietosi sekä ilmoituksen luojan nimi on esillä.

Vaalisivun haltijalla oikeudet kalenteriin ilman rekisteröitymistä.

HUOM! kansallisromantikko.fi ei ole tapahtumien järjestäjä. Rekisteröintiin liittyviä tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille** (**kansallisromantikko.fi ylläpito ja rekisteröitynyt tapahtuman ilmoittaja).


 

kansallisromantikko.fi © 2017 → | Sananvapauden puolella | kansallisromantikko@protonmail.com
Sivusto käyttää evästeitä. Sivuston ylläpito ei luovuta tietoja toisille osapuolille. Lisätietoa evästeistä tästä klikkaamalla (viestintävirasto.fi).