Video- ja radiokanavien lähetysajat sekä muut tapahtumat voit ilmoittaa ennakkoon kansallisromantikon tapahtumakalenterissa.
Ilmoituksen teko vie aikaasi muutaman minuutin.
Ilmoitat tapahtumasi tai video/radiolähetyksesi erittäin helposti.
Palvelu on maksuton.

Tapahtumakalenteri

Kukkavirta - me emme unohda
sunnuntaina, 16. päivänä elokuuta 2020, 14.00 - 16.00
luoja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kokoonnumme Turkuun sunnuntaina 16.8.2020 klo 14.00 kunnioittaen Turun uhrien lisäksi terrori-iskujen uhreja kaikkialla Euroopassa. Samalla haluamme osoittaa, että valkoisen elämä on tärkeä, eikä väkivallan uhreja saa enää arvottaa etnisyyden perusteella.

Hiljaisen kulkueen jälkeen jätämme kukat Aurajoen virran kuljetettavaksi. Ennen kukkien laskua on muistopuhe, jonka pitää tänä vuonna Monokulttuuri FM-juontaja, Awekening-järjestäjä, Suomen Sisun aktiivi Tuukka Kuru.

Paikka Turku
Tilaisuus on avoin ja päihteetön.

ILMAINEN ILMOITUS PARISSA MINUUTISSA

Rekisteröitymällä kansallisromantikon tapahtumakalenterin käyttäjäksi voit lisätä kalenteriin ilmoituksia video- ja radiolähetysten ajankohdista, vaalitilaisuuksista, retkistä, juhlista, mielenilmaisuista tai muista tapahtumista. Ilmoituksen jättäminen on erittäin helppoa.

  1. Rekisteröidy > Aktivointi-ilmoitus lähtee sähköpostiisi.
  2. Aktivoi tunnukset käyttöön omasta sähköpostistasi. (tarkista roskaposti, johon aktivointiviesti voi helposti pujahtaa)
  3. Kirjaudu
  4. Mene haluamaasi päivään kalenterissa (+ luo tapahtuma) ja luo tapahtumailmoitus (Yleiset välilehti), valitse kategoria tapahtuman luonteen mukaan. Voit asettaa myös videolähetyksien ajankohdat sekä tarkat ajat kalenteriin.
  5. Kalenteri välilehdellä aseta tapahtuman keston asetukset. Päivämäärä, alkuaika, lopetusaika. Säännölliset videolähetykset voit asetella ennakkoon max. vuodeksi eteenpäin.
  6. Tallentaminen julkaisee ilmoituksen, voit myös perua muutokset.
  7. Kirjaudu ulos sivustolta päivityksen jälkeen.

Huomioithan, että ilmoituksessa mainittava yhteystietosi sekä ilmoituksen luojan nimi on esillä.

Vaalisivun haltijalla oikeudet kalenteriin ilman rekisteröitymistä.

HUOM! kansallisromantikko.fi ei ole tapahtumien järjestäjä. Rekisteröintiin liittyviä tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille** (**kansallisromantikko.fi ylläpito ja rekisteröitynyt tapahtuman ilmoittaja).


 

kansallisromantikko.fi © 2017 → | Sananvapauden puolella | kansallisromantikko@protonmail.com
Sivusto käyttää evästeitä. Sivuston ylläpito ei luovuta tietoja toisille osapuolille. Lisätietoa evästeistä tästä klikkaamalla (viestintävirasto.fi).