Video- ja radiokanavien lähetysajat sekä muut tapahtumat voit ilmoittaa ennakkoon kansallisromantikon tapahtumakalenterissa.
Ilmoituksen teko vie aikaasi muutaman minuutin.
Ilmoitat tapahtumasi tai video/radiolähetyksesi erittäin helposti.
Palvelu on maksuton.

Tapahtumakalenteri

Tapahtumat kohteelle
torstaina, 9. päivänä heinäkuuta 2020
  • Ei tapahtumiaILMAINEN ILMOITUS PARISSA MINUUTISSA

Rekisteröitymällä kansallisromantikon tapahtumakalenterin käyttäjäksi voit lisätä kalenteriin ilmoituksia video- ja radiolähetysten ajankohdista, vaalitilaisuuksista, retkistä, juhlista, mielenilmaisuista tai muista tapahtumista. Ilmoituksen jättäminen on erittäin helppoa.

  1. Rekisteröidy > Aktivointi-ilmoitus lähtee sähköpostiisi.
  2. Aktivoi tunnukset käyttöön omasta sähköpostistasi. (tarkista roskaposti, johon aktivointiviesti voi helposti pujahtaa)
  3. Kirjaudu
  4. Mene haluamaasi päivään kalenterissa (+ luo tapahtuma) ja luo tapahtumailmoitus (Yleiset välilehti), valitse kategoria tapahtuman luonteen mukaan. Voit asettaa myös videolähetyksien ajankohdat sekä tarkat ajat kalenteriin.
  5. Kalenteri välilehdellä aseta tapahtuman keston asetukset. Päivämäärä, alkuaika, lopetusaika. Säännölliset videolähetykset voit asetella ennakkoon max. vuodeksi eteenpäin.
  6. Tallentaminen julkaisee ilmoituksen, voit myös perua muutokset.
  7. Kirjaudu ulos sivustolta päivityksen jälkeen.

Huomioithan, että ilmoituksessa mainittava yhteystietosi sekä ilmoituksen luojan nimi on esillä.

Vaalisivun haltijalla oikeudet kalenteriin ilman rekisteröitymistä.

HUOM! kansallisromantikko.fi ei ole tapahtumien järjestäjä. Rekisteröintiin liittyviä tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille** (**kansallisromantikko.fi ylläpito ja rekisteröitynyt tapahtuman ilmoittaja).


 

kansallisromantikko.fi © 2017 → | Sananvapauden puolella | kansallisromantikko@protonmail.com
Sivusto käyttää evästeitä. Sivuston ylläpito ei luovuta tietoja toisille osapuolille. Lisätietoa evästeistä tästä klikkaamalla (viestintävirasto.fi).