KANSALLISROMANTIKKO KIITTÄÄ TUESTA


Nyt on sitten kunnon rehti ja reilu tapahtuma, johon kaikkien kansallismielisten kannattaa osallistua. 
Täällä ei kanneta tunnuksia, ei kerätä kortteja, ei striimata, ja mikä kaikkein tärkeintä, täällä ei kinastella, tapella eikä kanneta kaunaa mistään.
Tarkoitus on kerätä kaikki ne kansallismieliset yhteiseen ajanviettoon, jotka oikeasti haluavat puhaltaa yhteen hiileen meille tärkeissä asioissa ja ovat sitä mieltä että "omaa porukkaa ei kiusata eikä haukuta". Ja tottakai, tarkoitus on laulaa karaokea, pelata pelejä, jutella mukavia kaikkien kesken ja ennenkaikkea pitää hauskaa hyvässä seurassa kukin haluamallaan tavalla.


Tapahtuman aikana alueella on ehdoton striimauskielto, joten sinäkin joka et omilla kasvoillasi voi muutoin aatteen nimissä esiintyä, voit osallistua tähän tapahtumaan ilman pelkoa julkisuudesta.
Tapahtuma toteutetaan ns nyyttikestiperiaatteella, eli kaikki tuovat omat eväät mukanaan. Näin vältytään ylimääräisiltä kuluilta, ja kaikki saavat nauttia juuri niitä ruokia ja juomia joista itse pitävät. Olisi mahtavaa nähdä iso joukko isänmaallisia ihmisiä pitämässä hauskaa ja tutustumassa ihan livenä toisiinsa, joten lähdethän sinäkin mukaan ystäviesi kera tekemään positiivisesti ikimuistoista tapahtumaa kanssamme, joka varmasti muodostuu perinteeksi kun saavutte jo ensimmäisella kerralla runsain joukoin mukaan.


Hinta tälle lystille on 25€/hlö/yö, eli 50€ koko viikonloppu per henkilö. Hinta sisältää nukkumapaikan liinavaatteineen, ja kaiken mahtavan ohjelman mitä yhdessä keksimme. Tapahtumapaikalla on rantasauna jossa peseytymismahdollisuus. Tästä ei jää järjestäjille mitään, eli hinta muodostuu ainoastaan majoituksesta. Ilmoita ihmeessä että olet kiinniostunut osallistumaan tapahtumaan jotta saadaan hyvä "remmi" kasaan :)
Osallistuminen maksetaan etukäteen myöhemmin ilmoitettavalle tilille. Myöskin paikan tarkemmat tiedot ilmoitetaan osallistumisensa varmistaneille myöhemmin.
Tapahtumaa ovat tässä nyt järkkäämässä Minä (Porin Matti Loimupalo), Riikka Salmi ja Jari (Jallu) Laiho.

Lisää VK:ssa https://vk.com/event169483678

Lisää Facebookissa https://www.facebook.com/events/293831384698732/

kansallisromantikko.fi © 2017 - Sananvapauden puolella
Sivusto käyttää evästeitä. Sivuston ylläpito ei luovuta tietoja toisille osapuolille. Lisätietoa evästeistä tästä klikkaamalla (viestintävirasto.fi).