Tapahtumat ja lähetykset

Nyt on video- ja radiokanavien lähetysajat sekä muut tapahtumat mahdollista ilmoittaa ennakkoon kansallisromantikon tapahtumakalenterissa. Ilmoituksen teko vie aikaasi muutaman minuutin.
Ilmoitat tapahtumasi tai video/radiolähetyksesi erittäin helposti. Palvelu on maksuton.

Tapahtumakalenteri

188 - Kukkavirta - Me emme unohda
sunnuntaina, 18. päivänä elokuuta 2019, 12.00 - 15.00
luoja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Sunnuntaina 18. elokuuta 2019 klo 12.00 – 15.00

Lue lisää: https://www.facebook.com/events/2306717246261974/


18.8.2017 oli päivä, jolloin Suomi otti askeleen kohti monikulttuurista unelmaa ja liittyi Euroopan uuteen normaaliin.

Marokkolainen terroristi murhasi Turun kauppatorilla kaksi naista jumalansa nimissä ja haavoitti useita muita ihmisiä. Hän oli tullut turvallisesta Saksasta Suomeen turvapaikanhakijana. Hänen radikaalista käytöksestään ilmoitettiin poliisille, mutta vihjeeseen ei reagoitu.

Kaksi vuotta on kulunut, ja jihadisti on viettänyt vankeinhoitolaitoksessamme yhden vuoden. Hänen rangaistuksestaan on jäljellä noin 14 vuotta. Suomen valtiovalta ei ole tehnyt yhtään mitään ehkäistäkseen vastaavien tekojen toteuttamisen. Sen sijaan suomalaisten tavallisten ihmisten kirjoitetut tai lausutut tunteet tuomitaan vihapuheena.

Paikka Turku

ILMAINEN ILMOITUS PARISSA MINUUTISSA

Rekisteröitymällä kansallisromantikon tapahtumakalenterin käyttäjäksi voit lisätä kalenteriin ilmoituksia video- ja radiolähetysten ajankohdista, vaalitilaisuuksista, retkistä, juhlista, mielenilmaisuista tai muista tapahtumista. Ilmoituksen jättäminen on erittäin helppoa.

  • Rekisteröidy > Aktivointi-ilmoitus lähtee sähköpostiisi.
  • Aktivoi tunnukset käyttöön omasta sähköpostistasi. (tarkista roskaposti, johon aktivointiviesti voi helposti pujahtaa)
  • Kirjaudu
  • Mene haluamaasi päivään kalenterissa (+ luo tapahtuma) ja luo tapahtumailmoitus (Yleiset välilehti), valitse kategoria tapahtuman luonteen mukaan. Voit asettaa myös videolähetyksien ajankohdat sekä tarkat ajat kalenteriin.
  • Kalenteri välilehdellä aseta tapahtuman keston asetukset. Päivämäärä, alkuaika, lopetusaika. Säännölliset videolähetykset voit asetella ennakkoon max. vuodeksi eteenpäin.
  • Tallentaminen julkaisee ilmoituksen, voit myös perua muutokset.
  • Kirjaudu ulos sivustolta päivityksen jälkeen.

Huomioithan, että ilmoituksessa mainittava yhteystietosi sekä ilmoituksen luojan nimi on esillä.

Vaalisivun haltijalla oikeudet kalenteriin ilman rekisteröitymistä.

HUOM! kansallisromantikko.fi ei ole tapahtumien järjestäjä. Rekisteröintiin liittyviä tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille** (**kansallisromantikko.fi ylläpito ja rekisteröitynyt tapahtuman ilmoittaja).


 

kansallisromantikko.fi © 2017 → | Sananvapauden puolella | kansallisromantikko@protonmail.com
Sivusto käyttää evästeitä. Sivuston ylläpito ei luovuta tietoja toisille osapuolille. Lisätietoa evästeistä tästä klikkaamalla (viestintävirasto.fi).