Hei, - Satakunnan Ollilla - on nyt asiaa...
 
Jos asut Satakunnan vaalipiirin alueella, olet äänioikeutettu ja haluat allekirjoituksellasi tukea ehdokkuuttani seuraavissa eduskuntavaaleissa, tai jopa auttaa keräämällä minulle useampia kannattajia kerralla. (Muu tukeminen, ota yhteys sähköpostilla, myös lisäinfoa myöhemmin. *Täydennys 15.10.2018) Sivustolta http://reformi.me löydät linkin, josta voi kopioida (Ekv 07) A4 kokoisia kannatuslomakkeita ja täytettynä lähettää minulle alla olevaan osoitteeseeni. Pyrin huomiomaan toki kulujasi taloudellinen tilanteeni huomioiden.
 
Tai sitten lähettää minulle yhteystietosi yksityisviestillä tai sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Pyrin lähettämään sinulle allekirjoitettavat paperit paluupostimerkkeineen, silloinkin taloudellisen tilanteeni huomioden. Valitsijayhdistykseen tarvitsen vähintään 100 nimeä, joita ei saa löytyä muiden valitsijayhdistysten listoilta.

Suunta on jo vähän parempaan suuntaan omassa taloudessani, mutta taistelua on todellakin vielä laskujen kanssa, johtuen oikeudettomasta irtisanomisesta työpaikaltani winnovasta 5/2014.

-  -  -

Kiitän jo etukäteen lämpimästi suosiollisesta suhtautumisestanne ehdokkuudelleni seuraavissa eduskuntavaaleissa Satakunnan vaalipiirissä. Puolueiden ulkopuolelta ehdolle ryhtyvä henkilö tarvitsee valitsijayhdistykselleen vähintään siis 100 allekirjoitusta. Allekirjoitukset eivät sido mihinkään vaan ainoastaan mahdollistavat ehdokkaan osallistumisen vaaleihin.
 
TÄRKEÄÄ: Henkilö voi allekirjoituksellaan tukea vain yhden valitsijayhdistyksen asettamaa ehdokasta, muussa tapauksessa nimi pyyhitään tarkistuksessa yli kaikilta listoilta.

Olen ehdokkaana maanlaajuisessa REFORMI.ME -hankkeessa, joka on kaikista puoluejärjestelmistä irrallaan oleva sitoutumattomien ehdokasjoukko omilla listoilla ja keskenään yhteistyössä koko maassa: http://reformi.me
 
REFORMI.ME – Irti puoluevallasta!
 
 
 
Ystävällisin terveisin ja osoitteeni kannatuslomakkeille:
 
Reformi / Olli Hakala / Satakunnankatu 33, 28130 Pori
 
Puh. 045-1191645 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / DPN ry. pj. / ETVK ry. hallituksen jäsen / Pyyteetöntä työtä Finlandian ja lasten lastemme eteen jo vuodesta 2001 alkaen...
 
 
 
*Täydennys 15.10.2018

-Satakunnan Olli- lainaa Reformin James Hirvisaaren tekstiä nyt itselleenkin...😎👍

"Älä ohita tätä. Olen suuresti kiitollinen, jos otat hetken aikaa ja muutamallakin lantilla jaksat vaivautua tukemaan toimintaani kansamme ja kulttuurimme tulevaisuuden turvaamiseksi sekä sananvapautemme puolesta. Jos esimerkiksi kaikki FB-kontaktini (muutkin) osallistuisivat vaalikampanjani tukemiseen 2 eurolla, minulla olisi tarvittava määrä kasassa vaalimainontaa varten!"

-Satakunnan Olli- Deus Protector Noster, Pori. Tilinumero: IBAN: FI45 1269 3500 3594 33
BIC: NDEAFIHH

Apua tarvitsen vaalikampanjointiin. ♥

http://www.kansallisromantikko.fi/index.php/vaalit2019/olli-hakala-reformi-2
 
 
Ps. "CV":ni on https://blogit.mvlehti.net/satakunnanolli/ -- http://ollihakala.blogspot.com -- https://www.youtube.com/user/HakalaOlli -- https://vk.com/o.hakala -- Ja nykyään huonosti toimivat ja yritystoimintaani haittaavalla alustalla olevia sivujani mm. https://web.facebook.com/Senioritaksi/ -- https://web.facebook.com/DPNPORI/ -- https://web.facebook.com/olli.hakala.7 -- Ja googlesta googlettamalla nimelläni loput, sekä tiedoksesi juuri aloittamallani Senioritaksilla euron kilometri Porissa 2018 loppuun... 😎

 

 

kansallisromantikko.fi © 2017 - Sananvapauden puolella
Sivusto käyttää evästeitä. Sivuston ylläpito ei luovuta tietoja toisille osapuolille. Lisätietoa evästeistä tästä klikkaamalla (viestintävirasto.fi).