Nimeni on Panu Huuhtanen ja pyrin eduskuntaan Reformin valitsijayhdistyksen ehdokkaana. Reformin ehdokkaat muodostavat yhteislistan vaaleihin.

 

Reformi-hankkeen kuvaus:

”Reformi on puolueisiin kyllästyneitten suomalaisten yhteinen ja rohkea hanke, jonka tavoitteena ovat eduskuntavaalit vuonna 2019. Kaikista puoluejärjestelmistä irrallaan oleva sitoutumattomien, tavallisten fiksujen suomalaisten joukko asettuu ehdolle omilla listoilla ja yhteistyössä koko maassa. Jokainen sitoutuu sananvapauteen sekä Suomen itsenäisyyden ja suomalaisten edun asettamiseen etusijalle kaikessa kansallisessa ja kansainvälisessä politiikassa ja päätöksenteossa. Jokainen Reformin ehdokas ja kansanedustaja on tekemisistään ja ohjelmastaan vastuussa vain itselleen ja äänestäjilleen. Puoluekuria ei ole. Eikä tule.”

Lisätietoa Reformin nettisivuilta (yllä oleva lainattu sieltä): https://reformime.wordpress.com/

 

Voit ottaa minuun yhteyttä ja tutustua ajatuksiini seuraavia reittejä:

p. 050 593 4038

Meili: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Isänmaallisten työskentelyalusta somessa on VK. Profiilini siellä: https://vk.com/id361180568

Vaalikamppailu ei ole isänmaallisille sensuurin vuoksi mahdollista facebookissa (mm. minun profiilini on tuhottu siellä). Suosittelen kaikille isänmaallisille Twitter-tilin luontia, siellä saa vielä keskustella mm. siirtolaiskriisistä.

Klikatkaa minut seurantaan Twitterissähttps://twitter.com/HuuhtanenPanu?lang=fi

Youtube sensuroi isänmaallisia pahasti, joten poliittisia videoitani löytää Periscopesta, joka on Twitterin videopalvelu:  https://www.pscp.tv/HuuhtanenPanu/1ZkKzNmomrgKv

 

Varsinainen ehdokasalustani on oma nettisivustoni: http://suomiensin.com/

 

Mottoni: SUOMI SADAS, ITSENÄISYYS TAKAS!

Kiitos kaikille kiinnostuksestanne smile

Panu

kansallisromantikko.fi © 2017 - Sananvapauden puolella
Sivusto käyttää evästeitä. Sivuston ylläpito ei luovuta tietoja toisille osapuolille. Lisätietoa evästeistä tästä klikkaamalla (viestintävirasto.fi).