Laittomasti maassa olevien palvelut lakkautettava, ohjattava välittömästi pikakäännytykseen ja tarvittaessa säilöönotettava. Lainsäädäntö muutettava niin, ettei turvapaikkaa myönnetä jatkossa ollenkaan, mikäli henkilö saapuu toisesta turvallisesta maasta ja määrä rajataan maksimissaan pakolaiskiintiöön. Rikoksiin syyllistyneille välitön karkoitus.  Ensisijassa Suomen on huolehdittava oman maan kansalaisista ja taattava heidän turvallisuutensa ja hyvinvointinsa. Suomi ei voi toimia koko maan sosiaalitoimistona.

Terveyspalvelut ja vanhuspalvelut tulee taata Suomalaisille kaikissa olosuhteissa viipymättä. Lääkkeiden omavastuuosuuksien pitää olla kohtuullinen ja palvelun laadukasta.

Tuusulanväylän bulevardisointi estettävä ja tie liitettävä valtion runkoverkkoon pääväyläksi. Polttoaineveroa kohtuullistettava ja dieselvero poistettava. Verotuloja käytettävä tiestön parantamiseen.

Ei ohituskaistaa asuntojonoissa turvapaikanhakijoille. Asuntojen jakoperusteissa Suomalaiselle asunnottomalle ja veroja tänne maksavalle sekä täällä töitä tekevälle, pitää ensisijassa järjestää kohtuuhintainen asunto.

Pankkikriisin aikana velkaantuneet ja pankkien aiheuttamat lainojen takaisinperinnät lopetettava lainsäädännöllä(armahdus).

Lapsille taattava turvallinen ja terveellinen oppimisympäristö. Kunnat velvoitettava lisäämään riittävän määrän rakennusvalvojia, niin korjaus kuin uudisrakentamiseeen. Vähävaraisille perheille palveluseteli oppimateriaalin hankintaan.

kansallisromantikko.fi © 2017 - Sananvapauden puolella
Sivusto käyttää evästeitä. Sivuston ylläpito ei luovuta tietoja toisille osapuolille. Lisätietoa evästeistä tästä klikkaamalla (viestintävirasto.fi).