Internet näkyvyyttä Suomalaisille, jotka ovat isänmaan ja sananvapauden asialla.

Sivustoltamme löydät kotimaisia lehtilinkkejä, YouTubevideoita, vaalivideoita, kotisivulinkit, VK- Facebook- sekä blogilinkkejä useille tahoille.

Etusivulta löydät suoraan seurattavina satunnaisotoksia YouTubevideoista, kuukauden videot sekä Twitter julkaisuja.

Kirjastossa voit lukea nettilehdet ja tapahtumakalenterissa merkitä videolähetyksesi ajankohdat tai muut tapahtumat erittäin helposti kaikkien nähtäville.

Poliisin RSS-syöteotsikot joista voit seurata poliisin tiedotteita alueeltasi. Videot > Helsingin poliisilaitoksen esittely, Yleinen kiinniotto-oikeus ja Hätävarjelu.

Kansallisromantikko ei tuota omaa materiaalia. Suuntaamme energiamme sananvapauden tukemiseen.

Sivuston sisältö julkaisijoille sekä lukijoille on ilmaista. Julkaisuohjeet löydät Julkaisut kansallisromantikkoon sivulta.

Kiitämme tubettajia > te mahdollistatte Kansallisromantikon toiminnan!

Toivotamme seuraajille erittäin antoisia luku- ja videohetkiä kansallismielisessä tunnelmassa.


Käyttöehdot

kansallisromantikko.fi käyttäjä sitoutuu ehtoihin avatessaan sivun millä tahansa laitteella. Palvelun käyttäjä käyttää sivustoa omalla vastuullaan, eikä kansallisromantikko.fi ylläpito ole vastuussa siitä, mitä ja minkälaista sisältöä palvelussamme listatut YouTube-kanavat, verkkosivustot ja -mediat tuottavat. 

kansallisromantikko.fi ei ota vastuuta linkkien sisällöstä ja/tai palvelumme käyttäjän avaamasta sisällöstä. Vastuu Facebook kommenteista sekä tapahtumakalenterin ilmoituksista on luonnollisesti kommentin/ilmoituksen kirjoittajalla.

kansallisromantikko.fi © 2017 → | Sananvapauden puolella | kansallisromantikko@protonmail.com
Sivusto käyttää evästeitä. Sivuston ylläpito ei luovuta tietoja toisille osapuolille. Lisätietoa evästeistä tästä klikkaamalla (viestintävirasto.fi).